söndag 9 mars 2008

Sicken vecka!

Måste bara skriva och berätta om slutet på denna turvecka, även om det inte har ett dugg med husbygge att göra! Kl 17.15 var det dags för BHC att gå ut på isen i Umeå och möta Björklöven i andra playoff-matchen till kvalserien. Björklöven öppnade starkt och tog såsmåningom ledningen med 1-0, men innan första perioden var slut så kvitterade BHC och gick till pausvila med 1-1 på resultattavlan. Andra perioden förlöpte mållös men ca 10 min in i tredje så gör Björklöven 2-1... Dock får de inte glädjas mer än 1.30 min innan BHC stänker in 2-2 målet genom nr 10 Alexander Täng!!! Tre perioder har gått och det är oavgjort = förlängning. Nu är det så spännande så vi har ståplats framför TVn... Och vi tror inte våra ögon när BHC i powerplay trycker in pucken och har slagit ut Björklöven ur playoffen!! Där satt den!