tisdag 25 mars 2008

Det börjar närma sig!

Idag är det 6 dagar till huset kommer och nervositeten börjar sätta sig i magen... Det har varit lite frågetecken angående
husleveransen, når kranbilen hela vägen? behöver vi sätta upp ställning? behöver vi bygga en väg på framsidan av huset? Men det mesta har löst sig idag. Vi behöver en större kranbil men det har vi fixat, så då slipper vi bygga ytterligare en väg iaf. Vi behöver inte sätta upp nån ställning, vilket vi sparar 15000kr på, så det är toppen. Vi hade oxå dedikerat kommande helg till att montera fast distanser i plattan som husväggarna ska fästas i, men det fick vi besked om idag att snickarna kommer och gör på fredag. Så det mesta verkar lösa sig bra, men ändå finns oron att nåt ska gå fel på måndag när huset kommer. Men men man får lära sig leva med den lilla klumpen i magen fram till mitten på nästa vecka då huset verkligen kommer stå där!! Jag lovar att ta många bilder o lägga ut här.
Vi har även varit och beställt vitvaror idag, det blev precis de vi ville ha och ändå klarade vi budgeten med 2000kr till godo. Vi valde den runda fläkten och tror att det kommer bli ursnyggt!

Inga kommentarer: