måndag 15 september 2008

3 gången gilt

I helgen tog vi tag i den sista utvändiga strykningen av vit färg. Var ju strålande höstväder så vad gör man om man inte målar ;-) Det gick ganska mycket enklare nu andra gången med den vita färgen, det sög inte så mycket färg så det gick lite snabbare att måla nu. Vi hann måla över halva huset i helgen, så det gick mycket bättre än vi vågat hoppas på! I veckan ska det vara uppehåll så vi hoppas på att vara klara när veckan är slut. Och då är all utvändig målning klart, det hade vi nog inte trott när vi började. Det som hindrade vår målning på söndageftermiddagen var en liten fadäs som hände när Andreas skulle åka o hämta pizza.. Fråga mig inte hur han bar sig åt men han lyckades fastna i bilsätet med fingret så en sena slets av. Så det blev akuten och en skena på fingret nu i 12 veckor framöver. Inte så lyckat, men han kan nog arbeta på ändå dock lite långsammare ;-) Att Baltazar (vår katt) är med, nyfiknare än någonsin, saktar ju oxå ner lite men har är väldigt social o söt så vem kan bli arg..
Det som oxå hänt är att gräset börjat växa! Vi trodde ju inte det skulle ta sig än på ett bra tag eftersom vi köpte långsamtväxande gräs, men allt regn o gödsel har satt fart på det så nu är det gröna små fjun över hela gräsmattan!
I fredags hade vi även vår första grannfest på Buxbomen, vi tre grannar som bor här träffades och grillade o bekantade oss. Himla trevligt hade vi så vi i första generationen "Buxbomare" kommer nog fortsätta umgås.












2 kommentarer:

Vitudden sa...

Hejsan!

Vad fint det blir och vilket lägen ni har :-)

Ulrika

Charlottas hemmaplaner sa...

Den vita färgen är jättefin på ert hus! Vad gör man åt dessa nyfikna katter? Leriga tassavtryck över hela det nya huset - inte bra! Men de är ju så gulliga så man väl stå ut tills tomten är klar....
//Charlotta.