tisdag 14 april 2009

Påskhelg = vila? ICKE!

Nu har vi haft 4 härliga dagars ledigt, från ordinarie jobb då alltså, inte från altanbygge inte! Vi, speciellt Andreas har varit jätteduktig, har slitit hela helgen med vårt altanbygge på baksidan av huset. Men så kl 18.30 igår så skruvade vi i sista trallskruven och det kändes som allt slit under påskens ledighet har varit värt varenda minut, det blev kanon!






5 kommentarer:

Vi bygger ett Doppingen hus sa...

Hej!
Har ni köpt färdig gräsmatta? I så fall hur mycket och vad kostade det?
/Gabriella

Helen och Andreas sa...

Hej,

Vi har inte rullat ut gräs utan sått själva. Vi krattade o vägde av gräsmattan i höstas och hann så i september, vi hade hört det ska vara bra att så på hösten. Det tog 1 vecka ungefär att kratta och få det jämt innan vi kunde kasta ut gräsfröna.

David sa...

Vad fint allt blir! Vi funderar också på att bygga ett Vårgårdahus på buxbomen, precis efter damm nr 2 på "er" gata. (Ni kanske sett vår röda Fiat som besökt området ganska frekvent senaste veckorna...)

Helen och Andreas sa...

Trevligt David! Vi trivs verkligen på Buxbomen och tycker det är underbart fint! Kul om det kommer igång lite fler byggen, verkar som det är på G på lite olika håll här nu. Vilket Vårgårdahus funderar ni på?

David sa...

Vi har fastnat för deras "Bo 141" eftersom vi har begränsade resurser både ekonomiskt och hantverkarmässigt. Får en riktig kalkyl i veckan som vi ska ta ställning till... Spännande det här.