lördag 3 januari 2009

Slutet gott allting gott

Både jul och nyår har förflutit och firats i villa buxbomen. Två väldigt lyckade tillställningar, om vi får säga det själva. En lugn o stillsam jul firade vi med våra respektive föräldrar o syskon, totalt 10 personer. Att vi var 10 vuxna som "inte skulle köpa så mycket julklappar" märktes inte... Har nog aldrig varit så många julklappar under granen tidigare.
Till nyår var vi oxå 10 personer där vi först åt en tre rätters middag och sedan partade loss. Blev som vanligt på nyår, att man sitter vid bordet o äter o dricker fram till 12-slaget då man går ut o firar in det nya året och sedan börjar festen. Så det blev ganska sent, var några som sov över och vi gick väl o lade oss framåt 5-tiden, glada men lite trötta efter en mycket lyckad nyårsfest!
Måste säga att 2008 varit ett väldigt bra och händelserikt år då vi byggt vårat älskade Villa buxbomen och vi är väldigt nöjda! Vi tror o hoppas att 2009 kommer bli minst lika bra och förmodligen ännu bättre! God fortsättning på er alla som läser vår blogg!











3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Måste bara säga att jag tycker ni fått till det jättefint i ert hus!! Tack för inspiration. Tycker bla ert svarta golv är fint. Vad roligt att hitta någon som har samma fönstersmak...Vi håller på att bygga nytt och har samma typ av sneda fönster som er (fast större rutor i mitten, och smalare på sidan)

Anonym sa...

Å det var väl ingen som tänkte på de små stackars små och även de stora rädda DJUREN när ni roade er med raketer

Anonym sa...

Å det var väl ingen som tänkte på de små stackars små och även de stora rädda DJUREN när ni roade er med raketer