söndag 29 juni 2008

Ännu en succéhelg!

I fredags var vi båda lediga för att kunna få lite extra tid i huset. Förmiddagen gick åt till att kika på tapeter, blandare, lampor, handla lite material m.m Eftermiddagen gick i tapeternas tecken, den gröna fondväggen i sovrummet kom på plats och vi började tapetsera kontoret i en kaffe latte brun där det ska till en fondvägg i Anna/Havsbris. Det var vår debut när det gäller att tapetsera, men senare under helgen så hade jag (Helen) fått sådant självförtroende så att jag och Andreas mamma gav oss in på fondväggen i gästrummet med mönsterpass...blev riktigt bra! Annars så har fokus legat på köket i helgen, Andreas pappa har hjälpt oss hela helgen(som vanligt) och man får säga att han är en hejjare på det mesta! Köket kommer bli sååå fint! Det är inte helt klart än men nu fattas inte mycket. Vi har även fått upp en hel del taklister, målat balken i ryggåstaket och transporterat dit badkaret, värmepannan och vattenberedaren. Det är fortfarande en hel del kvar att göra men nu äntligen börjar man inse att man snart ska flytta in!







5 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Vilken himla fin tapet som du(?) står framför, får man fråga vad den heter? Tycker det är jättesvårt med tapeter, vill inte ha något för mönstrat och färgstarkt men den där var precis lagom. Kram P.

Helen och Andreas sa...

Hej, tänkte faktiskt inte på vad tapeten hette...men den är köpt på Bauhaus och finns i både vitt o svart. Vi köpte den i midsommarhelgen så den finns säkert kvar.
Kram Helen

Katarina sa...

Vad fint det börjar att bli :-)
Kommer juh att bli kanon!!

Anonym sa...

Snyggt! :)

Unknown sa...

Så fint det blir! Är lite nyfiken på hur långt tid ni beräknar att det kommer att ta från stomresning till inflyttning? Ni gjorde yttertak och sånt själva också eller? Du får gärna maila mig, är så nyfiken!

/Tess