onsdag 23 april 2008

Äntligen!

Då var äntligen taket färdig-läktat! Idag har Helens bror varit och hjälpt oss så vi fick färdigt det sista med läktningen på taket. Känns helt underbart att vara klara, det har varit ett tufft schema nu senaste veckan, har bara varit hemma för att duscha o toucha madrassen. Invändigt flyter det på också, väggarna är färdigspacklade och snart färdigslipade, och det börjar sättas microlite på dem. Det mesta av innetaket är på plats och det ska snart börjas målas vitt på väggarna. På onsdag kommer takpannorna så i valborg blir det tegel på taket också. Känns välidgt skoj att allt flyter på så bra, kan inte fatta att vi relativt snart kan flytta in!





2 kommentarer:

Marie SW sa...

Hej! Kul att följa husbygget här på bloggen. Vi bygger hus i Sjömarken. Vi tar mycket kort men vi fixar ingen blogg. Fantastiskt att ni orkar göra så myckeet själva. Tänk vad stolta ni kan vara sedan. Jag är lite nyfiken på vad ni valt för väggfärg. Vi ska ha vita väggar men vet inte vilken nyans vi ska välja.
Lycka till med bygget!

Anonym sa...

Så snabbt det går! Och fint blir det. Gör ni allt själva, jag blir så impad av det, vi har ju en snickare som gör nästan allt. Enklare jobb som att samla skräp och städa kan jag bidra med...